ProPud Protein Milkshake - 330ml

Kód: 8030011_02254_330ML 8030011_02260_330ML 8030011_02255_330ML 8030011_02256_330ML 8030011_02257_330ML 8030011_02258_330ML 8030011_02259_330ML 8030011_02261_330ML 8030011_02272_330ML Zvolte variantu
Akce Novinka
Značka: ProPud
60,08 Kč –10 %
ProPud Protein Milkshake - 330ml | MMAshop.eu
60,08 Kč –10 % 54 Kč
Skladem (3 ks) Skladem (4 ks) Skladem (4 ks) Skladem (4 ks) Skladem (3 ks) Skladem (4 ks) Skladem (4 ks) Skladem (4 ks) Skladem (3 ks) Zvolte variantu
Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 Zvolte variantu

Doplněk stravy.

Nápoj z odstředěného mléka s přídavkem mléčných bílkovin, bez přidaného cukru a bez laktozy. UHT ušetřeno.

NJIE - ProPud Protein Shake obsahuje 20 g bílkovin, poměrně nízký obsah tuku.

Získáte množství proteinu, které Vám pomůže vytvářet a udržovat Vaše svaly. Perfektní pro ty, kteří pracují na budování čisté svalové hmoty, tónují svaly a zároveň ušetří na množství cukrů ve stravě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Voda, pasterizované MLÉKO (40%), MLÉČNÝ protein (7,6%), stabilizátor: celulosová guma, karagenan, ochucovadlo, sladidla: acesulfam k, aspartam ) barvivo: laktáza.

 

Dávka: 1 láhev (330 ml)
Balení: 330 ml
Dávek v balení: 1
  100 ml 330 ml
  Jahoda 
Energetická hodnota 241 kJ / 57 kcal 795 kJ / 188 kcal
Tuky 1,5 g 4,9 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,0 g 3,3 g
Sacharidy 4,5 g 14,8 g
- z toho cukry 4,4 g 14,5 g
Vláknina 0,6 g 2 g
Bílkoviny 6,1 g 20 g
Sůl 0,15 g 0,49 g

 

Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu, chraňte před slunečním zářením a mrazem. Může obsahovat alergeny. Obsahuje fenylalanin.

Doplňkové parametry

Kategorie: NÁPOJE
Záruka: 24
SKU: NUT10

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: